Du er her: Hjem > Vi støtter

Vi støtter

Hørup Kirke ønsker at fremme trivsel og uddannelse blandt fattige indiske piger.

I samarbejde med Dansk Kherwara Mission vil vi i 2019 og 2020 samle ind til at 65 fattige piger sikres:
 uddannelse (grundskole samt videregående uddannelse hvis muligt)
 en værdig barndom under gode forhold med plads til leg
 mulighed for at høre det befriende budskab om Jesus Kristus
 lægehjælp
 undervisning i personlig hygiejne, rettigheder og medbestemmelse

Dansk Kherwara Mission har i mere end 60 år arbejdet i byen Kherwara i Nordvestindien og har igennem uddannelse af kvinder bidraget til at løfte levestandarden og livsglæden i samfundet. Al arbejde på dansk grund varetages af frivillige, hvorfor hver en indsamlet krone går til indsatsområdet.

MOBILEPAY: 81080 – MRK: “INDIEN"
Du har mulighed for at løfte opgaven sammen med os ved at betale til kollekterne ved gudstjenesterne eller at overføre et valgfrit beløb via MobilePay til nr.: 81080 (mærk betalingen “Indien”)

Dansk Kherwara Mission. Tro, håb og handling

Kirken er låst om mellem 7-15, hvis kirkegårdens personale er tilstede på kirkegården.