Du er her: Hjem > Samtykkeerklæring

Samtykkeerklæring

Når du skal giftes i en af vores kirker, have et barn døbt eller have en af dine kære begravet, så skal forældre, brudeparret eller anmelderen (ved dødsfald) skriftligt give samtykke, hvis navnet på dåbsbarn, påbrudepar eller navne på afdøde slægtninge, skal nævnes i vores kirkeblad.

Vores præster vil ved samtaler forud for den kirkelige handling, have en samtykkeerklæring med til samtalen. I enkelte tilfælde kan en samtale foregå over telefonen og i disse tilfælde vil vi bede , dem der skal give samtykke om at udskrive nedenstående erklæring og sende den til:

Kirkekontoret, Kirkebakken 8, 8620 Kjellerup

Samtykkeerklæringen finder du HER

Kirken er åben mandag til fredag mellem kl. 8.00 og 15.00. Dog ikke ved kirkelige handlinger.Dette er gældende frem til d.1.december 2018.