Du er her: Hjem > Minikonfirmander

Minikonfirmander

I Kjellerup finder minikonfirmation sted i 3. klasse. Pigerne går om efteråret og drengene om foråret.

Alle 3. klasser på Kjellerup Skole får en indbydelse, når det er deres tur. Hvis der er andre børn, som ønsker at gå til Minikonfirmand i Hørup Kirke, kan man kontakte sognemedhjælper Lisa Bjærre Olsen.

Et eksempel på en minikonfirmandgang:
12.45 Børnene bliver hentet på Kjellerup Skole og får en gnave bolle.

13.10 Andagt i Kirken. Vi får besøg af en af Jesus venner, som fortæller lidt af deres oplevelser med Jesu.
13.40 Oplevelse: leg, se og røre på ting i kirken og/eller aktiviteter og leg.
14.30 Kirkebyggeri - hvert barn laver sin egen model af vores kirke.
15.00 Hentning eller følges ned på skolen af en voksen.

Temaer i kirken:
Jesus fødsel, Jesu dåb, Jesus møde med andre mennesker, Jesus helbreder, Jesus fortæller lignelser, Jesus lærer os at bede, indstifelse af nadveren, Jesus bliver korsfestet, Jesus opstandelse, Udsendelsen af displene og Kristi Himmelfart, Pinse.

Se billeder fra minikonfirmanderne i vores galleri.