Du er her: Hjem > Gudstjenester > Temagudstjeneste

Temagudstjeneste

En gudstjeneste hvor vi kombinerer traditionel gudstjeneste med nye tiltag, og hvor en af grundideerne er at mange skal tage del i udførelsen af gudstjenesten. Der er en gruppe der tager sig af salmerne sammen med Niels Peter, vor organist. Der er en gruppe der tager sig af de moderne sange sammen med en gruppe musikere. Der vil også være nogen der har til opgave at lave forkyndelsesdelen i gudstjenesten sammen med præsten. Forkyndelsesdelen er ikke én prædiken, men kommentarer til de tekster, der hører til helligdagen. Der er også nogen, der vil tage sig af bønnerne til gudstjenesten og af power point showet. På denne måde vil der være mange der tager aktivt del både forud og under selve gudstjenesten. Ordet stafet er hentet fra stafetløbet, og skal netop symbolisere at der er mange involveret i gudstjenesten, og at det er en blanding af nyt og gammelt.
Gudstjenesterne er kl. 10.30.

Stafetgudstjenesten: gruppeoversigt: Her kan man se eksempel på, hvad de forskellig grupper har til opgave i gudstjenesten.

Stafetgudstjensten: litugien: Her kan man se et eksempel på, hvad programmet kan være for gudstjensten, og hvornår de enkelte grupper deltager.