Gudstjenester og andre kalender ting i Hørup sogn, Kjellerup

Se mere om gudstjenesterne i kirkebladet side 8 og 9

Kirkekaffe: (vises med en kop i kirkebladet) Pris 15 kr. Alle er velkomne, der er ingen tilmeldning.

I Hørup Kirke er der tre typer regelmæssige gudstjenester

Gudstjeneste:
Næsten hver søndag er der gudstjeneste søndag formiddag i kirken. Gudstjenesten indeholder: prædiken, salmesang, bøn, orgelmusik og velsignelsen. Barnedåb sker også i disse gudstjenester, da man ved dåben bliver en del af menigheden.

Læs mere om den almindelige gudstjeneste på folkekirken.dk

Højmesse:
Når der står højmesse i vores gudstjenesteliste, så er det en gudstjeneste, som bekrevet ovenover dog er der også nadver. I Hørup kirke bruger vi alkoholdfri druesaft til altervin, så alle kan være med.

Spaghettigudstjenester:
Eftermiddagsgudstjenester på hverdage for de mindste med deres forældre. Kl. 17.00 er der i kirken en kort gudstjeneste med bibelfortælling og glade sange. En halv time efter spiser vi spaghetti og kødsovs i kirkecenteret. Bagefter er der leg og hygge inden det slutter ca. kl. 18.45. Der er tilmelding til maden, på 24885358 senest dagen inden kl. 12.00.

Se mere her.