Du er her: Hjem > Gudstjenester

Gudstjenester og andre kalender ting i Hørup sogn, Kjellerup

Se mere om gudstjenesterne i kirkebladet side 8 og 9

Kirkekaffe: (vises med en kop i kirkebladet) Pris 15 kr. Alle er velkomne, der er ingen tilmeldning.

I Hørup Kirke er der tre typer regelmæssige gudstjenester

Gudstjeneste:
Næsten hver søndag er der gudstjeneste søndag formiddag i kirken. Gudstjenesten indeholder: prædiken, salmesang, bøn, orgelmusik og velsignelsen. Barnedåb sker også i disse gudstjenester, da man ved dåben bliver en del af menigheden.

Læs mere om den almindelige gudstjeneste på folkekirken.dk

Højmesse:
Når der står højmesse i vores gudstjenesteliste, så er det en gudstjeneste, som bekrevet ovenover dog er der også nadver. I Hørup kirke bruger vi alkoholdfri druesaft til altervin, så alle kan være med.

Spaghettigudstjenester:
Eftermiddagsgudstjenester på hverdage for de mindste med deres forældre. Kl. 17.00 er der i kirken en kort gudstjeneste med bibelfortælling og glade sange. En halv time efter spiser vi spaghetti og kødsovs i kirkecenteret. Bagefter er der leg og hygge inden det slutter ca. kl. 18.45. Der er tilmelding til maden, på 24885358 senest dagen inden kl. 12.00.

Se mere her.

Undermenu

Kirken er normalt låst i dagtimerne med mindre der er aktiviteter i kirken.