Du er her: Hjem > Det sker for børn > Kirkekoret

Kirkekoret

Koret består af to dele: Minikor og Kirkekor. Minikoret er for piger og drenge der går i 4. klasse. Vi synger sange og salmer, lærer at bruge stemmen, lærer lidt om noder, og synger i kirken til børnegudstjenester. Kirkekoret er for 5. klasse og opefter, og man bliver optaget i det efter et år i Minikoret eller efter en lille optagelsesprøve. Kirkekoret medvirker ved gudstjenesterne i Hørup kirke ca. to gange om måneden. Derudover laver vi også Luciaoptog, koncert og deltager i korstævner.
Både Minikoret og Kirkekoret øver hver onsdag i Hørup Kirkecenter, Kirkebakken 8.

Minikoret øver onsdag kl. 15.30-16.15
Kirkekoret øver onsdag kl. 16.20-17.20

Har du lyst til at synge i Hørup Kirkes kor, så kontakt vores organist Niels Peter Hornstrup

Her kan du læse en artikkel fra kirkebladet 2011 01 om, hvordan det er at synge i kirkekoret.